קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

סלט סלק ושומר עם צלפים מטוגנים

סלט סלק ושומר עם צלפים מטוגנים
סלט סלק ושומר עם צלפים מטוגנים עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. אם יש לך מלח, צלפים בריח, שומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט סלק עם ווסאבי וצלפים מטוגנים, סלט תפוז, סלק ושומר, ו שומר, סלק וסלט תפוזים.

הוראות

1
מניחים סלק בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
הוסף 1/2 אינץ ' מים. מכסים בנייר כסף ואופים בתנור רגיל או הסעה 375 עד למכרז כאשר פירסינג, 45 עד 60 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף סלק לחתוך פלחי; מקום בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
בינתיים, בתוך מסננת חוט דק תחת מים זורמים קרים, לשטוף צלפים היטב, ואז להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
יוצקים שמן זית למחבת צרה 1-1/2 ליטר מעל חום בינוני גבוה. כאשר שמן מנצנץ, להוסיף צלפים ומטגנים, בעדינות רועד מחבת מדי פעם, עד ניצנים נפרשים מעט הקצוות להפוך חום חיוור פריך, 30 שניות עד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
5
יוצקים לתוך מסננת בסדר להגדיר מעל 1 כוס זכוכית למדוד; להעביר צלפים מגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
למדוד 3 כפות של שמן שמורות לתוך קערה קטנה ומערבבים את החומץ והמלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(או או רגיל)(או או רגיל)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
7
יוצקים על פלחי סלק ומערבבים בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
8
לשטוף שומר; קוצצים ושומרים כמה עלים ירוקים נוצתיים. לקצץ ולהשליך גבעולים, שורש סוף, וכל פיסות צבע מהראש.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
9
חותכים את הראש לחצי לאורכו, ואז לחתוך חצאים לרוחב לפרוסות דקות בצורת חצי סהר. שמור 1/4 כוס פרוס שומר; להוסיף שארית סלק ומערבבים מעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
10
מערבבים פרוסות שומר שמורות עם שמן כפות שנותר. מסדרים מעל תערובת סלק ומפזרים סלט עם צלפים מטוגנים ועלי שומר קצוצים שמורים (ראה הערות).
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים