קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

סלט סלק מטוגן עם ויניגרט צימוקים מוזהב מ ' בישול הודי נפרש

סלט סלק מטוגן עם ויניגרט צימוקים מוזהב מ ' בישול הודי נפרש
סלט סלק מטוגן עם ויניגרט צימוקים מוזהב מ ' בישול הודי נפרש עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 391 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. לכי לחנות וקחי ויניגרט צימוקים מוזהבים, סלט ירקות, זרעי כמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קארי עוף אולטימטיבי (Tamatar Murghi) מ ' בישול הודי נפרש, Poppadums עם בצל מתובל מטבל רימונים אבוקדו מ ' בישול הודי פרוש, ו אפונים מפוצלים צהובים מעושנים (Tamatar Chana Dal) מ ' בישול הודי נפרש (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את הסלק: לסובב את צמרות הירוק של סלק. אלה נראים דומים מאוד עלים chard וסביר יותר מאשר לא יהיה גרגירים עם חול ובוץ.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
Chard שוויצריChard שוויצרי
2
חותכים את הצלעות במכרז ועלים לרוחב לפרוסות דקות ומניחים אותם במסננת. לשטוף היטב את צמרות הסלק כדי להיפטר מהם של חומר גרגירים.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
להעביר אותם לטווה סלט ולסובב אותם יבש.
ציוד שתשתמש בו
טווה סלטטווה סלט
4
לקלף את הסלק ולחתוך אותם לקוביות 1 אינץ'. שוטפים את הקוביות גם במסננת (הגוש של מים אדומים-דם נותן לך רמז לכוח של צבע טבעי הירק יש בתוך המתיקות הממותקים שלה). אין צורך לייבש אותם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
מחממים את השמן בסיר בגודל בינוני על חום בינוני גבוה. לאחר השמן מופיע מנצנץ, להוסיף את זרעי חרדל, לכסות את המחבת, ומבשלים עד הזרעים הפסיקו popping (לא כמו פופקורן), על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הג ' ינג 'ר וצ' ילי ומערבבים ומטגנים עד הג ' ינג 'ר הוא משחימים קלות ואת צ' ילי הרבה יותר חריף, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
7
מוסיפים את הסלק הירוק, הסלק הקוביות, ומלח ומערבבים היטב כדי לצפות אותם עם זרעי החרדל. הנוזל בירוק סלק יתחיל הבריכה בתחתית המחבת ומרתיחים באופן מיידי, משחרר את חתיכות תקוע על ג ' ינג 'ר וצ' ילי, ביעילות deglazing המחבת ושחרור טעמים אלה לתוך הסלק. להפחית את החום בינוני, לכסות את המחבת, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הסלק הם במכרז כאשר פירסינג עם מזלג, 10 עד 15 דקות (הסלק גם להזיע, משחרר קצת נוזל, שבו הם braise).
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
סלק ירוקסלק ירוק
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מחממים מחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה. לאחר המחבת הוא חם (כאשר אתה מחזיק את כף היד קרוב לתחתית המחבת אתה תרגיש את החום), בדרך כלל אחרי 2 עד 4 דקות, להוסיף את זרעי כמון וטוסט אותם, רועד את המחבת כל כמה שניות, עד שהם מתחילים crackle, להפוך חום אדמדם, וריח אגוזים, 30 שניות עד 1 דקה. מיד להעביר את זרעי הכמון לבלנדר או שהם יתחילו לשרוף במחבת החמה.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
יוצקים את השמן ואת החומץ לתוך הבלנדר יחד עם צימוקים, כוסברה, זנגביל, ואת כל צ ' ילה ולמזג אותם לתוך פירה חלקה כי הוא חום ירקרק בהיר ומתוק, חמוץ, חם נעים, ארומטי מאוד (תאמין לי, אתה מקל אצבע בו, לטעום אותו, וללכת וואו!).
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מניחים את סלט ירקות מעורבים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים את רוטב ויניגרט על ירקות סלט ולזרוק למעייל; אני משתמש בידיים שלי (נקי) כדי לעשות את זה. ערמו את סלט הירקות על מגש, כפו את הסלק והירוקים שעדיין חמים עליהם והגשו.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
ירוקירוק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Gruner האורגני Pratsch Veltliner עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Pratsch אורגני Gruner Veltliner
Pratsch אורגני Gruner Veltliner
100% מוסמך גרונר אורגני Veltliner. יין זה הוא צמחים, טרי ומתובל עם הערות של פלפל לבן, תפוח והדר על החיך.