סלט סלק נורבגי
סלט סלק נורבגי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוח, סלק, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקנדינבי הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק סלק צונן ושומר עם גבינת סנופריסק נורווגית, סלט פירות חורף נורבגי, ו סלט סלק צלוי ושאלות על סלק נבול וארוגולה.
הוראות
מקלפים ומגרסים סלק, גזר ותפוח.
מוסיפים אגוזים, קוקוס, מיץ לימון, זנגביל ושמן לתערובת סלק. מערבבים ומפזרים פטרוזיליה.
סלט העונה עם מלח לפי הטעם.