סלט סקאלופ עם תותים, מלפפון וגורגונזולה בוויניגרט הדרים-דיז'ון
סלט סקאלופ עם תותים, מלפפון וגורגונזולן בוויניגרט הדרים-דיז'ון לוקח בערך 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-19 גרם חלבון, 9 גרם שומן ובסך הכל 210 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מיץ תפוזים, מלח ופלפל, גורגונזולה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, ראשונית ופסקטרית. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. עם ציון ספונקולרי של 44%, המנה הזו מוצקה. נסו סלט סקאלופ הדרים, סלט קייל קצוץ עם רוטב גורגונזולה ודיז'ון יוגורט, וסלט אגסים, אגוזים וגורגונזולה עם רוטב מייפל דיז'ון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, טורפים יחד מיץ תפוזים, מיץ לימון, שמן, חרדל ועירית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור.
מוסיפים צדפות, תותים ומלפפון ומערבבים לציפוי עם כף. מסדרים עלי חסה על צלחת הגשה ומעליהם תערובת צדפות. למעלה עם גורגונזולה מפוררת.;
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
סלט בתפריט? נסה להתאים עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. ה-Lexème Pinot Noir עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![לקסם פינו נואר]()
לקסם פינו נואר
מאוזן, עדינות, חלק