סלט סרטי קישואים הוא מתאווה ללא גלוטן וראשוני. מנה אחת מכילה 163 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-13 גרם שומן. תמורת 1.12$ למנה, המתכון הזה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 6. גשו לסופר וקנו גבינת מנצ'גו, בצל, פלפל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות. 32 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 74%. נסו סלט סרט קישואים, סלט סרט קישואים וסלט סרט קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מגלחים את הקישואים לסרטים רחבים ארוכים בעזרת קולפן ירקות או מנדולינה, הופכים את הדלעת, במידת הצורך, כדי להקל על הגילוח. השליכו את הליבה הדלוחה.
מרכיבים שתצטרך
מטבל תרד וארטישוק
קישואים
סקווש
ציוד שתשתמש בו
קולף
מנדולינה
3
מכניסים את הקישואים למסננת בתוך קערה, מפזרים מלח, מערבבים ומסננים במשך 30 דקות. זורקים את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
קישואים
1 כוס קמח לכל מטרה, או יותר לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
4 עד 5 פאונד תפוחים חמוצים לא קלופים, מחולקים
4
טורפים יחד את שמן הזית, מיץ הלימון, החרדל והפלפל בקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחים חמוצים לא קלופים, מחולקים
קרקרים מלוחים, מרוסקים, מחולקים
1/2 קילו עוף מבושל פרוס
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ, או 2 כפות רוטב חריף של מצנפת סקוטי
ציוד שתשתמש בו
1 מנגו, קלוף, מגולען וקצוץ גס
4 עד 5 פאונד תפוחים חמוצים לא קלופים, מחולקים
5
מוסיפים את הקישואים, הבצל, הפריזי והצנוניות. לזרוק לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
צנון
קישואים
אנדיב מתולתל
פלפל ירוק, קצוץ דק
6
מפזרים שקדים, בזיליקום וגבינת מנצ'גו ומגישים. ניתן לשמור, מכוסה, במקרר עד 3 ימים.
ניתן לשלב סלט עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. ה-Perrier-Jouet Grand Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-57 דולר לבקבוק.
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.