סלט סרטן ותפוחי אדמה חם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סרטן חם סלט תפוחי אדמה. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 325 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, אם יש לכם תפוחי אדמה חדשים, שמן זית, חלפיניו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה חם, סלט תפוחי אדמה אדום חם, ו סלט תפוחי אדמה חם.
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים תפוחי אדמה, בצל, סרטן, חלפיניו למחבת ומבשלים עד רק התחמם.
מוסיפים את הכוסברה ומתבלים במלח ופלפל.
מצקת על 1/4 כוס מרק גזר-Habanero לתוך קערה רדודה. תל 1/4 של סלט הסרטן במרכז הקערה. חזור עם 4 קערות אחרות.
3 כוסות מיץ גזר טרי (כ 2 ק " ג, juiced)
1/2 habanero צ ' ילה, קצוץ
מניחים את כל החומרים בסיר קטן שאינו מגיב ומבשלים עד מופחת בחצי. מתח.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא טיילר יקב סנטה ברברה שרדונה מחוז. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה]()
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.