סלט עגבניות עם שאלוט פריך
סלט עגבניות עם בצלצלים פריכים עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 269 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך חומץ יין, שמן canolan, אם דובדבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: ארוחת ערב הערב: סלט עדשים עגבניות קלוי עם שאלוט פריך, סלט מנגו עם שאלוט פריך, ו סלט ירקות עם שאלוט מטוגן פריך.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את שאלוט טחון עם חומץ ולתת לעמוד לפחות 5 דקות.
מקציפים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
בינתיים, בסיר בינוני, לחמם את שמן קנולה עד מנצנץ.
מוסיפים חצי בצלצלים פרוסים ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את בצלצלי נייר מגבות כדי לנקז ומתבלים עם מלח. חזור עם שאר שאלוט פרוס.
מורחים את העגבניות על מגש גדול, מתבלים במלח ופלפל וטפטוף עם ויניגרט. לפזר את שאלוט מטוגן ועלי בזיליקום על העגבניות ומגישים.