סלט עגבניות צלויות
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים נטולי גלוטן וראשוניים לרפרטואר שלך, סלט עגבניות צלויות עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 7 גרם חלבון , 11 גרם שומן ובסך הכל 148 קלוריות . , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. למתכון זה של Allrecipes יש 1 מעריצים. אם יש לכם חומץ בלסמי, חסה בוסטון, עגבניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 66% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט שעועית ועגבניות ירוקה עם רוטב עגבניות צלויות , סטייק חצאיות בגריל עם רוטב עגבניות צלויות מתוקות ושרימפס קלויים, סלט שעועית שחורה ואורזו וסלט ניוקי עגבניות צלויות .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מערבבים עגבניות, בצל, שום, עלי בזיליקום, אורגנו ומיורן בתבנית אפייה בגודל 8x8 אינץ'; מפזרים מלח כשר ופלפל שחור.
מטפטפים שמן זית וחומץ בלסמי ומערבבים את החומרים לאיחוד.
צולים בתנור שחומם מראש עד שהעגבניות והבצל רכים והמיצים משחימים ודביקים, 20 עד 30 דקות. מניחים בצד להתקרר בזמן שאתה משלים את שאר השלבים.
מניחים עלה חסה בוסטון על 6 צלחות הגשה ומפזרים חסה רומנית מגוררת על כל עלה. מחלקים את תערובת העגבניות הצלויות החמימות בין כל סלט; סלטים עליונים עם גבינת פרמזן מגולחת. אם נותרו מיצי עגבניות מקורמלים במחבת, כף על הסלטים.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. שרדונה של Kumeu River Village עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-22 דולר לבקבוק.
![שרדונה של כפר נהר קומאו]()
שרדונה של כפר נהר קומאו
יין זה הותסס ב-25% בחביות עץ אלון צרפתי עתיק, ו-75% במיכלי נירוסטה, כך שהשפעת אלון מועטה מאוד על האף או החך. זה אפשר לפרי התוסס להופיע בצורה יפה עם ניחוחות ליים ולימון תוססים וקוצניות צורנית ומינרלית עם רמזים של תאנה ואפרסק לבן. האמצע הכבד מראה גם בשלות אפרסקית יחד עם מינרליות חומצה פריכה המעניקה ליין מרענן. איכות ניקוי. יין זה מענג כאפריטיף, ואפילו טוב יותר לשתייה עם דגים ורכיכות.