סלט עדשים אדומות
סלט עדשים אדומות נטול גלוטן, וטבעוני תוספת. מתאים ל-6 ומחירו 67 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 224 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 25 דקות. אם יש לכם מלח כשר, משחת תמרינדי, קינמון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. נסו תבשיל בטטה עדשים אדומות בסיר אחד, נקי לאכול גזר & ג'ינג'ר אדום עדשים מרק, ו סלט פלומקוט, תפוז ועדשים... ופייב חמש שישי: מנות עדשים מקסימות (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו את העדשים ועלה הדפנה לרתיחה ב -3 כוסות מים, ואז הפחיתו את האש והבשלו עד שהמים מתבשלים, 15 עד 18 דקות. הרחיקו כל תוצר לוואי בזמן שהעדשים מתבשלות.
בינתיים מכסים את תפוחי האדמה במים בסיר קטן ומביאים לרתיחה. מלח את המים ומרתיחים במשך 5 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה ורצים מתחת למים קרים להתקררות.
מסננים היטב ומעבירים לקערה גדולה.
מסננים את העדשים ורצים מתחת למים קרים להתקררות.
מסננים היטב ומוסיפים לתפוחי האדמה.
בינתיים מחממים את השמן הצמחי במחבת ומקפיצים את הבצל, השום, הג ' ינג 'ר ופלפל הצ' ילי עד לריכוך. מערבבים פנימה את משחת התמרינדי והתבלינים כדי לצלות אותם, ואז מסירים מהאש.
מוסיפים את תערובת התבלינים לעדשים ותפוחי האדמה. מערבבים בעדינות את הכוסברה, התרד ומיץ הליים. אם הסלט נראה יבש, להוסיף קצת יותר שמן.