קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות14
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט עדשים ותפוחי אדמה חם

סלט עדשים ותפוחי אדמה חם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט עדשים ותפוחי אדמה חם. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לכו לחנות ותביאו בייקון, שמן זית, עדשים ירוקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו סלט עדשים חם עם בטטה וזיתים, עדשים חמים וסלט חזיר, ו סלט עדשים חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים עדשים ו 4 כוסות מים מלוחים לרתיחה ב 2-qt כבד. סיר מעל חום בינוני-גבוה. להפחית את החום נמוך; מבשלים 20 עד 25 דקות או רק עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בינתיים, לבשל תפוחי אדמה במים מלוחים רותחים כדי לכסות 15 דקות או רק עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3
מסננים עדשים ותפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עדשיםעדשים
4
מבשלים בייקון במחבת גדולה ועמוקה על אש בינונית 6 עד 7 דקות או עד פריך; להסיר בייקון, ולנקז על מגבות נייר, הזמנת 2 כפות. טפטוף במחבת. קותלי חזיר מתפוררים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים שמן זית לטפטופים חמים במחבת, ומחממים על חום בינוני. סאוט שאלוט, סלרי ושום בתערובת שמן זית חם 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר מהחום, ומערבבים בחומץ וחרדל. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים בעדינות עדשים, תפוחי אדמה, בייקון ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עדשיםעדשים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת