סלט עדשים ותפוחי אדמה חם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט עדשים ותפוחי אדמה חם. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לכו לחנות ותביאו בייקון, שמן זית, עדשים ירוקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו סלט עדשים חם עם בטטה וזיתים, עדשים חמים וסלט חזיר, ו סלט עדשים חם (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים עדשים ו 4 כוסות מים מלוחים לרתיחה ב 2-qt כבד. סיר מעל חום בינוני-גבוה. להפחית את החום נמוך; מבשלים 20 עד 25 דקות או רק עד מכרז.
בינתיים, לבשל תפוחי אדמה במים מלוחים רותחים כדי לכסות 15 דקות או רק עד מכרז.
מסננים עדשים ותפוחי אדמה.
מבשלים בייקון במחבת גדולה ועמוקה על אש בינונית 6 עד 7 דקות או עד פריך; להסיר בייקון, ולנקז על מגבות נייר, הזמנת 2 כפות. טפטוף במחבת. קותלי חזיר מתפוררים.
מוסיפים שמן זית לטפטופים חמים במחבת, ומחממים על חום בינוני. סאוט שאלוט, סלרי ושום בתערובת שמן זית חם 3 דקות.
הסר מהחום, ומערבבים בחומץ וחרדל. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים בעדינות עדשים, תפוחי אדמה, בייקון ופטרוזיליה.