קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלט עדשים מונבטות

סלט עדשים מונבטות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט עדשים נבטים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 386 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו מלפפון, מלח ופלפל, חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. . מתכונים דומים: סלט עדשים נבט הודי, Sprouted צ'ילי עדשים, ו Sprouted Lentil Veggie Burger.

הוראות

1
בקערה בינונית, לשלב את עדשים נבטים, מלפפון, עגבניות, בצל ירוק, כוסברה וצנוניות. לזרוק בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
נבטיםנבטים
עדשיםעדשים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בקערה קטנה יותר, להקציף יחד את שמן הזית, מיץ לימון, חומץ יין לבן, אורגנו, אבקת שום, אבקת קארי, חרדל, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבןחומץ יין לבן
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
לטפטף את הרוטב על הסלט, ולזרוק קלות למעיל. צ ' יל במשך 20 עד 30 דקות כדי לאפשר את הטעמים להתמזג לפני ההגשה.