סלט עדשים עם לימון ושקדים
סלט עדשים עם לימון ושקדים עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 493 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שאלוט, שרי חומץ, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. עם כפית ציון 69% המנה הזאת די טובה. נסו סלט קישואים עם לימון, שקדים ופרמזן, סלט כרוב לימון-מייפל עם תמרים ושקדים, ו סלט קוסקוס עם כוסברה, צימוקים ושקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את העדשים עם מספיק מים קרים כדי לכסות לרתיחה בסיר בינוני על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים כ -15 דקות עד למכרז.
מסננים, לשטוף מתחת למים קרים, ולתת מגניב.
לטאטא את החומץ ושמן בקערה.
מוסיפים את העדשים, כוס כוס כוס הכוסברה, את הלימונים שהשתמרו, ואת מחצית השאלות. מתבלים במלח ופלפל.
ממיסים את החמאה במחבת קטנה על אש בינונית.
מוסיפים את השקדים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב.
ניקוז וקריר על מגבות נייר. מערבבים את השקדים לתוך סלט עדשים.
תן לעמוד במשך 10 דקות בערך כדי לתת לטעמים להתמזג.
מפזרים את הבצל והכוסברה הנותרים על הסלט ומגישים בטמפרטורת החדר.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;