סלט עולש ואנדיב עם פיסטוקים מתובלים
צ'יקורי וסלט אנדיב עם פיסטוקים מתובלים עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 221 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך חומץ בלסמי, אנדיב בלגי, חומץ שרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו עולש-אנדיב רוקפור וסלט אגוז, סלט עולש ועסיסי עם ויניגרט חרדל מגורען, ו סלט אנדיב קלוי עם פרושוטו, תאנים ופיסטוקים (מתכונים דומים).
הוראות
בצלחת רדודה, מערבבים את שמן אגוזי לוז עם חומץ שרי.
הוסף את רדיקיו ולתת marinate במשך 10 דקות, פונה לעתים קרובות.
פזר את הפיסטוקים על תבנית אפייה מעוטרת ומפזר קמצוץ כל אחד מלח, סוכר, כמון וקיין.
אופים עד קלוי, על 5 דקות.
תדליק גריל. עונת רדיקיו עם מלח ופלפל וגריל על חום גבוה עד חרוך קלות על 2 צדדים, על 2 דקות לכל צד.
העברה למשטח עבודה ולתת מגניב מעט.
חותכים את רדיקיו לחתיכות בגודל ביס.
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על אש מתונה עד מתרכך, על 4 דקות.
מוסיפים את חומץ בלסמי ומביאים לרתיחה מעל חום מתון.
מוסיפים את עולש ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רק רך, על 5 דקות.
הוסף את רדיקיו, אדום וצהוב endives ו קצוץ טרגון ולזרוק היטב. מתבלים במלח ופלפל. תלוש את הסלט על צלחות, מקשטים עם פיסטוקים מתובלים ומגישים.