סלט עולש עם רוטב גבינה כחול
סלט עולש עם רוטב גבינה כחול יכול להיות מתכון טוב להרחיב רפרטואר המתאבנים שלך. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם עולש, חומץ יין, קרם fraîche, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן לקטו אובו צמחוני, ו primal דיאט. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 93%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו אגס, עולש & סלט גבינה כחולה, רוטב הגבינה הכחולה של סיימון וסיפור-little can beat rich and creamic blue cheese dressing, ו סיימון וסיפורט רוטב גבינה כחולה - רוטב גבינה כחולה לא צריך להיות נרכש בחנות, אתה יכול לעשות את זה בבית, במטבח שלך, וזה טעים יותר תוצרת בית.
הוראות
חותכים את הבסיס מכל עולש לקלף את העלים עד שתגיע הליבה, שבו אתה יכול גם לחתוך לרבעים או להשאיר שלם. סדר את העלים על מגש.
לטפטף את עולש עם קצת שמן זית ומתבלים עם מלח ופלפל. להתפורר מחצית הגבינה הכחולה על עולש, ולאחר מכן לערבב את הגבינה שנותרה עם חומץ, מועך עם מזלג כדי להפוך אותו שמנת.
מוסיף את הקרם, מיץ לימון וfrache קרם, ולאחר מכן להקציף יחד. להתאים את התיבול, כפית על הסלט ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.