קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מטבחיםאסייתי
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט עוף אסייתי עם רוטב ווסאבי

סלט עוף אסייתי עם רוטב ווסאבי
סלט עוף אסייתי עם רוטב ווסאבי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 47 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 546 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך בצל ירוק, מלפפון, מלח כשר ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האגס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת האגס כקינוח. מתכונים דומים: סלט עוף אסייתי עם רוטב ווסאבי, סלט עוף אסייתי עם רוטב ווסאבי מתוק ומתובל, ו סלט עוף ואבוקדו עם רוטב ווסאבי-ליים.

הוראות

1
בסיר גדול, מכסים את חזה העוף במים ומביאים לרתיחה עדינה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני עד שהעוף הוא לבן לאורך כל, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
להעביר את חזה העוף עלומה לצלחת ולתת לעמוד עד מקורר מעט, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
בינתיים, בקערה קטנה, לטאטא את המיונז עם חומץ אורז, אבקת ווסאבי, שמן שומשום אסיה 1/2 כפות מים ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4
בקערה גדולה, לזרוק את החסה עם פרוסות אגס אסיה, מלפפון, בצל ירוק, נבטי שעועית ו 2/3 כוס רוטב ווסאבי. פרוס את חזה העוף לרוחב 1/4 אינץ ' עבה ולהניח את הפרוסות על גבי הסלט. כפית את שאר רוטב ווסאבי על חזה העוף, מפזרים את אפוני ווסאבי הקצוצים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Lubanzi Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc
את 2018 לובנזי Chenin Blanc נמשך מתוך תערובת של גפנים מבוגרים, יבשים מגודלים בוש & צעיר, לטפטף גפנים מושקים. צבע הקש העמוק שלה מצביע על רעננות בשל ומורכבות. האף מביא פירות טרופיים & אבן הראשון, מעורר מחשבות של מנדרינה & ליצ ' י. החיך הוא עגול ובשרני, דוחף ליצ ' י קדימה שוב, יחד עם אפרסק לבן, משמש & תפוח ירוק, כל נישא על ידי מגע של חומציות גבוהה. יש בהירות & רמז קל של לחם טרי בכל רחבי. הסיום הוא ארוך, רך & חיבה.