סלט עוף בגריל עם רוטב גספצ'ו
סלט עוף בגריל עם רוטב גספצ'ו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 42 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 571 קלוריות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלפפון, תינוק ארוגולה, קציצות עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו סלט Gazpacho בגריל עם שרימפס, סלט עוף בגריל עם רוטב אננס חריף, ו סלט עוף בגריל עם רוטב חווה פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל מעל חום בינוני ומעיל קל עם ספריי בישול.
מפזרים את העוף עם 1/4 כפית כל מלח ופלפל. גריל עד מסומן היטב מבושל דרך, 3 עד 5 דקות לכל צד; להעביר צלחת.
מוסיף את הלחם למחבת וגריל עד קלוי, 2 עד 3 דקות לכל צד.
העברה לצלחת ולשפשף עם השום.
הפוך את הרוטב: מחית שמן זית, חומץ, 2 כפות מים, חצי כל מלפפון, עגבניות, פטרוזיליה ושקדים, 1/2 כפית מלח, ופלפל לטעום בבלנדר עד חלקה.
חותכים את העוף לרצועות. לקרוע את הלחם לחתיכות בגודל ביס.
מערבבים את ארוגולה, חומוס, עוף, לחם ואת המלפפון שנותר, עגבניות, פטרוזיליה ושקדים בקערה גדולה.
מוסיפים חצי מהרוטב, מתבלים במלח ופלפל וזורקים. נחלק בין קערות רדודות.