סלט עוף ואבוקדו חם
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו סלט תירס ואבוקדו חם, סלט אבוקדו חם עם צ'וריסו חריף, ו סלט אבוקדו עם ויניגרט חלפיניו חם (מתכונים דומים).
הוראות
עצה זרעי חמניות לתוך מחבת לא מקל גדול מערבולת סביב 1-2 דקות על חום גבוה עד קלוי קלות. עצה מהמחבת ולהניח בצד.
יוצקים את שמן הזית לתוך המחבת ומטגנים את חתיכות העוף על פני חום גבוה במשך 4-6 דקות עד הזהב אבל עדיין לח בפנים.
בינתיים, לבשל את השעועית הירוקה במים מומלחים קלות במשך 3-4 דקות עד רך, עדיין פריך. להתקרר מתחת לברז הקר, לנקז ולהניח בצד.
לשבור את הגבינה הכחולה בקערה.
מוסיף את fromage frais וחלב ומערבבים עד חלקה. מתבלים בפלפל שחור.
לזרוק את הירקות יחד בקערה, להוסיף את עוף חם גרעיני חמניות. ערימה על ארבע צלחות, טפטוף על ההלבשה לשרת חם.
יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.