קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות39
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט עוף וייטנאמי

סלט עוף וייטנאמי
סלט עוף וייטנאמי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים העיקרית שלכם. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם מיץ ליים, בוטנים קלויים, גזר חתוך גפרור וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מזוקק מחיטה מלאה כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הוא משתלמת מתכון לחובבי אוכל וייטנאמי. עם כפית ציון 73%, המנה הזו מוצקה. נסו סלט עוף וייטנאמי, סלט עוף וייטנאמי, ו סלט עוף וייטנאמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים עוף ו 1/2 כוס בצל ירוק בסיר בינוני; מכסים במים. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה; מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסירים מהאש; לתת לעמוד 10 דקות.
3
מסננים וזורקים בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
4
הניחו עוף על משטח עבודה או קרש חיתוך, וגרסו עוף עם 2 מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
שלב מיץ, סוכר ושום בקערה קטנה חסינת מיקרוגל. מכסים בניילון; מיקרוגל בגובה 20 שניות או עד שהסוכר נמס. מצננים לטמפרטורת החדר; מערבבים פנימה רוטב דגים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
שלב בקערה גדולה 1 כוס בצל, עוף,כרוב ושאר החומרים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מזלפים תערובת מיץ; זורקים היטב לציפוי. מכסים ומניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס

יין מומלץ: Gewurztraminer, Chenin Blanc, ריזלינג

אסיה עובדת ממש טוב עם גוורצטרמינר, שנין בלאן וריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא.
הגבעות היבשות של לוסון משנת 2009 גווורצטרמינר הוא ביטוי נפלא לבציר נהדר. היין הואעסיסי ועגול עם חומציות עדינה, מאוזן על ידי רמז של מתיקות(9.2 גרם/ליטר). קליפת לימון,מרמלדה, קנדיפלוס, כוסברה, ג ' ינג ' ר ותווים פרחוניים ניתן למצוא על האף. החיך הואמילוי פה ועשיר בריכוז מקסים. ליצ ' י, לימון וטעמים עונג טורקי להוביל עלסיום חריף ארוך. ככל שהיין יתפתח הוא יהפוך לביטוי יותר על האף ויותר ויותרמורכב.
הגבעות היבשות של לוסון משנת 2009 גווורצטרמינר הוא ביטוי נפלא לבציר נהדר. היין הואעסיסי ועגול עם חומציות עדינה, מאוזן על ידי רמז של מתיקות(9.2 גרם/ליטר). קליפת לימון,מרמלדה, קנדיפלוס, כוסברה, ג ' ינג ' ר ותווים פרחוניים ניתן למצוא על האף. החיך הואמילוי פה ועשיר בריכוז מקסים. ליצ ' י, לימון וטעמים עונג טורקי להוביל עלסיום חריף ארוך. ככל שהיין יתפתח הוא יהפוך לביטוי יותר על האף ויותר ויותרמורכב.
The 2009 Lawson's Dry Hills Gewürztraminer is a wonderful expression of a great vintage. The wine isluscious and round with gentle acidity, balanced by a hint of sweetness(9.2g/L). Lemon peel,marmalade, candyfloss, coriander, ginger and floral notes can all be found on the nose. The palate ismouthfilling and rich with lovely concentration. Lychee, lemon and Turkish delight flavours lead on to along spicy finish. As the wine develops it will become more expressive on the nose and increasinglycomplex.