סלט עוף ושעורה יווני
המתכון היווני עוף ושעורה סלט יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך שעורה פנינה, שיני שום, זיתים kalamatan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: סלט יווני שעורה, סלט אבוקדו ועוף בגריל יווני עם רוטב יווני, ו שעורה, עוף וסלט תאנה.
הוראות
כדי להכין סלט, מפזרים עוף עם 1/8 כפית מלח.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה.
הוסף עוף; לבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה.
להוסיף 1 מרק כוס; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד הסוף. מגניב, עוף בגרוס. להיפטר מרק.
להביא 3 כוסות מרק לרתיחה בסיר גדול; להוסיף שעורה. מכסים, מפחיתים את החום ומבשלים 35 דקות או עד שנוזל נספג. קצפת עם מזלג. מגניב.
מערבבים עוף, שעורה, מלפפון, ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך זיתים) בקערה גדולה.
כדי להכין רוטב, לשלב 3 כפות שמן, קליפה, ושאר החומרים; מערבבים היטב.
הוסף לתערובת שעורה; לזרוק היטב. כיסוי וצינה.