קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות33
מגזין

סלט עוף חם, בייקון וביצים עם רוטב מיונז

סלט עוף חם, בייקון וביצים עם רוטב מיונז
עוף חם, בייקון, סלט ביצים עם רוטב מיונז נטול גלוטן, וקטוגני ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 692 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 51 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בייקון, פלפל, גבינת צ'דר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. 4 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך את כולםמתכונים. הציון הזה מוצק. נסו סלט עוף חם, בייקון וביצים עם רוטב מיונז, סלט עוף תרד עם רוטב בייקון חם, ו סלט עוף תרד עם רוטב בייקון חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ומבשלים על אש בינונית-גבוהה, הופכים מדי פעם, עד להשחמה אחידה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מסננים את פרוסות הבייקון על מגבות נייר. קוצצים בייקון כשהוא קריר מספיק לטיפול.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
הביאו סיר מים לרתיחה, הפחיתו את האש לבינונית והורידו בעדינות ביצים למים הרותחים בעזרת כף. מרתיחים במשך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מסירים מיד מהאש, מסננים ומכסים ביצים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מחממים שמן צמחי במחבת על אש בינונית; מבשלים ומערבבים קוביות עוף, בצל ופטריות בשמן החם עד שהבשר כבר לא ורוד בפנים והפטריות מתרככות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מניחים חסה אייסברג לקערת סלט.
מרכיבים שתצטרך
חסה קרחוןחסה קרחון
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים תערובת פטריות עוף ובייקון. למעלה עם פלפל אדום, עגבניות שרי וגבינת צ ' דר לבנה. מערבבים מיונז לסלט, זורקים בעדינות למעיל. מקלפים ביצים וחותכים כל ביצה לשניים; חותכים חצאים אופקית ל -3 טריזים ליחידה. מסדרים ביצים על גבי הסלט; מגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר לבנהגבינת צ ' דר לבנה
1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל