תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט עוף סיני. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 12 . מנה אחת מכילה 309 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. גשו לסופר וקנו זנגביל, שומשום, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו סלט עוף סיני ללא אשמה-סלט זה קל, בריא ומלא טעם, סלט עוף סיני, ו סלט עוף סיני (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מניחים את השדיים עוף על מחבת סדין לשפשף עם העור עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מפזרים בנדיבות מלח ופלפל. צולים במשך 35 עד 40 דקות, עד שהעוף רק מבושל. להפריש עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
הסר את הבשר מן העצמות, להשליך את העור, לגרוס את העוף בחתיכות גדולות בגודל ביס.
אסיה ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא LangeTwins נסיך כרם Chenin Blanc. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.