זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך עלי פטרוזיליה, קוסקוס, אבקת קארי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו סלט עוף קוסקוס, סלט עוף וקוסקוס, ו סלט עוף עם קוסקוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
קוק קוסקוס (או קינואה) על פי הוראות החבילה. מערבבים כמון ופטרוזיליה ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
1/4 כוס שומן חזיר
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
מלח, לציפוי זכוכית
2
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר. כדי טוסט אגוזי מלך, לחמם מחבת יבשה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
הוסף אגוזים לנער או לערבב 6 או 7 דקות, עד השחמה קלה. בקערה, לזרוק עוף, ענבים, מיצים, בזיליקום, קארי ומלח ופלפל לפי הטעם. סדר ארוגולה על 4 צלחות לחלק קוסקוס ביניהם. למעלה עם תערובת עוף טפטוף הנותרים נוזל על סלטים.