סלט עוף פטוצ'יני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט עוף פטוצ'יני. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1152 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 71 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לך מלח, מלח מתובל, עלי פטרוזיליה טריים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו סלט עוף פטוצ'יני, פטוצ'יני עוף, ו עוף עם פטוצ'יני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
פרוס חזה עוף לאורך לרצועות רחבות 1 אינץ'.
מניחים על תבנית אפייה מעוטרת טפטוף עם שמן זית.
מפזרים קורנית ומלח ופלפל.
אופים 15 עד 20 דקות או עד מבושל דרך אבל עדיין עסיסי; לא לבשל יתר על המידה.
בעוד העוף מתבשל; לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
מסננים פסטה, שוטפים במים קרים ומתנקזים שוב. לטפוח לחות עודפת את הפסטה עם מגבת נייר, במידת הצורך.
מערבבים מיונז, בצל ירוק, פטרוזיליה, בזיליקום, תיבול הבית, מיץ לימון ומלח מתובל.
יוצקים רוטב על פסטה ולזרוק בעדינות.
מניחים רצועות עוף על גבי פסטה.
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.