סלט עוף פיליפיני
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם צימוקים, חזה עוף, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו סלט מקרוני פיליפיני בסגנון, Afritada עוף פיליפיני, ו Adobo עוף פיליפיני (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר מים לרתיחה על אש נמוכה.
מוסיף את חזה העוף למים ומבשלים עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, כ -30 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
הסר את העוף מהמים ולאפשר להתקרר לפני גריסת הבשר לקערה גדולה.
בעוד העוף מבשל, להביא סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים את המקרוני לרתיחה עד מבושל דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, על 8 דקות.
מסננים ושוטפים במים קרים כדי לעצור את תהליך הבישול עד שהפסטה מתקררת למגע.
מערבבים את האננס, תפוח, סלרי, גזר, וצימוקים לקערה; לזרוק לשלב.
מוסיפים את המיונז, הסוכר והמלח המתובל; מערבבים בעדינות את התערובת עד מצופה שווה. מקררים לפחות 30 דקות לפני ההגשה.