סלט עוף צ'יפוטלה
סלט עוף צ'יפוטלה נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 25 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 206 קלוריות. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. זה עובד גם כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם חצאי חזה עוף, כוסברה, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 47%, המנה הזו מוצקה. נסו סלט עוף צ'יפוטלה, סלט עוף צ'יפוטלה, ו סלט עוף צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מניחים עוף על תבנית מרופדת בנייר כסף ומקיפים טריזי בצל אדום.
מזלפים שמן זית ומפזרים מעט מלח ופלפל.
אופים 20 דקות, עד שהבצל מתרכך ועוף מבושל (חתוך לבדיקה).
תן מגניב 10 דקות על גיליון אפייה, ולאחר מכן להעביר עוף קרש חיתוך לחתוך לקוביות חצי אינץ'. בצל קצוץ גס.
מעבירים עוף ובצל לקערה גדולה ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר. מערבבים פלפלים קלויים.
בקערה קטנה שלבו שמנת חמוצה, מיונז, צ ' יפוטלס, רוטב אדובו ומיץ ליים; מערבבים לשילוב.
יוצקים רוטב על תערובת העוף וזורקים לציפוי אחיד.
מפזרים סלט עם כוסברה ומגישים.