זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. וזה טוב. נסו סלט גינה כמעט מפורסם (חקיין גן זית), סלט עוף בגינה, ו סלט גינה במרינדה / הכנת הגן (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לתבל את העוף מבפנים ומבחוץ, ואז למלא את החלל עם 1 של לימונים ואת הקורנית. לשבת בדיל קלייה מרווח, רסס עם שמן זית וצלי במשך 40 דקות.
כדי להפוך את הרוטב, למעוך את הלימון הקלוי ושום בדיל הקלייה עם מחית תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
סכין קילוף
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
10
הסר את כל העור מן השום, ולאחר מכן מערבבים את שמן הזית ומיץ לימון עם כמה תיבול לגרד את החלק התחתון של הפח כדי לקבל את כל מיצי העוף דביק לתוך ההלבשה שלך. מערבבים בכל מיצי מנוחה מהעוף ומניחים בצד.
כאשר העוף הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להפשיט את הבשר מהעצמות. ממש לפני ההגשה, להוסיף את הרוטב, עוף, קרוטונים, פרושוטו וחסה לתערובת שעועית ירוקה בקערה, לזרוק יחד ולפזר על מגש גדול.
שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.