המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. רק מעטים מאוד אהבו את המנה האסייתית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, חומץ, חזה עוף חתוך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: סלט עוף תאילנדי מוקפץ ללא גלוטן, שרימפס סצ'ואן מערבבים ומטגנים עם אורז מטוגן (ללא גלוטן), ו עוף מוקפץ בסגנון תאילנדי.
הוראות
1
מערבבים את כל המרכיבים רוטב חמוץ מתוק.
2
במחבת 12 אינץ ' או ווק, שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיפים עוף; מבשלים ומערבבים כ 5 דקות או עד שכבר לא ורוד במרכז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מוסיפים קישואים, גזר, בצל ופלפלים פתיתים; מבשלים ומערבבים כ -4 דקות או עד שהירקות פריכים. מערבבים ברוטב. לבשל ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לתאילנדית. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הראטס המקורי Chenin Blanc עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.