סלט עם פרושוטו ואגסים מקורמלים ואגוזים
. נסו פרושוטו פריך אפוי ביסים ברי עם אגסים דבש + אגוזי מלך, סלט כרוב אדום עם אגסים ואגוזים, ו סלט אנדיב עם אגוזי מלך, אגסים, וגורגונזולה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, מיץ תפוזים חום מעל חום בינוני גבוה, לטאטא לעתים קרובות, עד שהוא מופחת על ידי 1/
מוסיפים לבלנדר, יחד עם חומץ, בצל, סוכר, יין, מלח ופלפל, ומעבדים עד חלקה. לאחר מכן, תוך מיזוג על מהירות נמוכה, להסיר כובע טפטוף לאט בשמן הזית כדי emulsify (לעבות) את ההלבשה. צ ' יל עד מוכן לשימוש.
ממיסים חמאה במחבת שאינה מקל על חום בינוני.
מטגנים אגסים ואגוזים בחמאה במשך 3 דקות.
מוסיפים סוכר ומים ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד חום זהוב caramelized.
הסר מהחום והנח בצד להתקרר.
בקערה גדולה, לשלב פרושוטו, חסה תערובת אגס ואגוז.
מוסיפים ויניגרט וזורקים למעיל.
מגישים על מגש איטלקי גדול. תהנו!