. נסו פרושוטו פריך אפוי ביסים ברי עם אגסים דבש + אגוזי מלך, סלט כרוב אדום עם אגסים ואגוזים, ו סלט אנדיב עם אגוזי מלך, אגסים, וגורגונזולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בינוני, מיץ תפוזים חום מעל חום בינוני גבוה, לטאטא לעתים קרובות, עד שהוא מופחת על ידי 1/
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים לבלנדר, יחד עם חומץ, בצל, סוכר, יין, מלח ופלפל, ומעבדים עד חלקה. לאחר מכן, תוך מיזוג על מהירות נמוכה, להסיר כובע טפטוף לאט בשמן הזית כדי emulsify (לעבות) את ההלבשה. צ ' יל עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
ממיסים חמאה במחבת שאינה מקל על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות עוגיות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מטגנים אגסים ואגוזים בחמאה במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות עוגיות
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
5
מוסיפים סוכר ומים ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד חום זהוב caramelized.