סלט עניבת פרפר עם צדפות, זיתים שחורים, תפוזים ונענע
סלט עניבת פרפר עם צדפות, זיתים שחורים, תפוזים ונענע עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 541 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. אם יש לכם בצל, קלמטה, צדפות ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט ארוגולן ומנטה עם זיתים שחורים נרפאו בשמן, תפוזים וריקוטה סלטה, סלט שקיעה אלג'ירי (תפוזים, שומר וזיתים שחורים), ו סלק קלוי וגזר לבן עם זיתים ותפוזים שחורים.
הוראות
1
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מבשלים את עניבות הפרפר עד שזה עתה נעשה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מסננים, שוטפים במים קרים, ומנקזים ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
מים
3
בינתיים, מתבלים את הצדפות עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל. במחבת nonstick גדולה, חום 1 כף השמן על חום גבוה בינוני. לצרוב את הצדפות, בשתי קבוצות במידת צורך, עד חום ופשוט לעשות, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
פלפל
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
בואו מגניב.
5
באמצעות סכין נירוסטה, לקלף את התפוזים עד הבשר, הסרת כל החיקוי הלבן.
מרכיבים שתצטרך
כתום
ציוד שתשתמש בו
סכין
6
חותכים את החלקים מן הממברנות ולשים אותם בקערת זכוכית גדולה או נירוסטה. לסחוט את המיץ מן הממברנות לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
להוסיף את הנותרים 4 כפות שמן, מיץ לימון, זיתים, בצל, מנטה, ואת הנותרים 1/2 כפית מלח 1/8 כפית פלפל. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
זיתים
פלפל
בצל
מנטה
מלח
שמן בישול
8
מוסיפים את הפסטה והצדפות ומערבבים שוב.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
פסטה
9
המלצת יין: יין לבן או ros מפרובנס או אזור Languedoc-Roussillon של צרפת הגיוני עם זה; או יהיה זוג גם עם מנטה ואת טעם הזית המלוח של המנה.