סלט עשבי אגוזי לוז
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה צדדית ראשונית? סלט עשבי אגוזי לוז יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 154 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חסה ביב, אגוזי לוז, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו אגוזי לוז ועשבים טריים, נבט חומוס סוקה עם עשב עם סלט עשב ויוגורט, ו אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
שים אגוזי לוז על תבנית אפייה ואופים 10 דקות. לעטוף אגוזים במגבת מטבח נקייה ולשפשף במרץ כדי להסיר כמה שיותר עור ככל האפשר. בערך לקצוץ אגוזים ולהניח בצד.
ממלאים סיר בינוני עם מים ומביאים לרתיחה.
הוסף 1/2 כפית. מלח, עירית, טרגון ופטרוזיליה. לבשל 30 שניות; לנקז. לשטוף עשבי תיבול עם מים קרים מאוד ולהשתמש בידיים שלך כדי לסחוט כמה שיותר מים מהם ככל האפשר. קוצצים עשבי תיבול ולשים בבלנדר.
מוסיפים שמנים ומערבלים עד עשבי תיבול הם מטוהרים, 2 עד 3 דקות.
בקערה קטנה, להקציף חלמון ביצה וחרדל יחד.
הוסף טיפה של תערובת עשבי תיבול ו להקציף עד משולב באופן מלא. חזור עם תערובת עשבי תיבול הנותרים, הוספת רק 1/2 כפית. בכל פעם כדי ליצור עבה, רוטב דמוי מיונז.
להקציף הנותרים 1/4 כפית. מלח, מיץ לימון ופלפל.
להוסיף יותר מלח ופלפל לפי הטעם אם אתה רוצה.
מדמיע עלי חסה לחתיכות בגודל ביס ולשים בקערה גדולה. לזרוק בעדינות אבל ביסודיות עם ההלבשה.
מקשטים עם אגוזי לוז שמורים ומגישים מיד.