קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות25
ציון בריאות53
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פארו עם פורל מעושן

סלט פארו עם פורל מעושן
סלט פארו עם פורל מעושן עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 25 . מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 84 קלוריות. אם יש לך פילה פורל, שאלוט, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו הודו מעושן וסלט פארו, סלט טרוטה מעושן, ו סלט טרוטה מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בתבנית אפייה קטנה, לטפטף קלות את הסלק עם שמן זית ולשפשף את המעיל. מכסים בנייר כסף וצלי במשך כ 1 שעה, עד הסלק הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
בואו מגניב, ואז לקלף את הסלק ולחתוך לקוביות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
4
בינתיים, בסיר בינוני, לשלב את השום, טימין, רוזמרין, מים 2 כפיות מלח ולהביא לרתיחה. מערבבים את פארו ומבשלים על חום מתון עד רק רך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
פארו.פארו.
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
לנקז היטב.
6
להעביר את פארו לקערה ולהשליך את השום ועשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
פארו.פארו.
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם.
8
בקערה קטנה, לשלב את שאלוט, מיץ לימון ודבש. בהדרגה לטאטא בכוס 1/3 של שמן ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
בקערה בינונית, לזרוק 2 כפות של ההלבשה עם פורל.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מוסיפים את הסלק, הירוקים ואת ההלבשה הנותרת לפארו וזורקים בעדינות. מתבלים במלח ופלפל ומניחים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ירוקירוק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
פארו.פארו.
11
מעבירים את הסלט למגש, מפזרים את הטרוטה למעלה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל