קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות25
ציון בריאות53
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פארו עם פורל מעושן

סלט פארו עם פורל מעושן
סלט פארו עם פורל מעושן עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 25 . מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 84 קלוריות. אם יש לך פילה פורל, שאלוט, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו הודו מעושן וסלט פארו, סלט טרוטה מעושן, ו סלט טרוטה מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
בתבנית אפייה קטנה, לטפטף קלות את הסלק עם שמן זית ולשפשף את המעיל. מכסים בנייר כסף וצלי במשך כ 1 שעה, עד הסלק הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
בואו מגניב, ואז לקלף את הסלק ולחתוך לקוביות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
4
בינתיים, בסיר בינוני, לשלב את השום, טימין, רוזמרין, מים 2 כפיות מלח ולהביא לרתיחה. מערבבים את פארו ומבשלים על חום מתון עד רק רך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
פארו.פארו.
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
לנקז היטב.
6
להעביר את פארו לקערה ולהשליך את השום ועשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
פארו.פארו.
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם.
8
בקערה קטנה, לשלב את שאלוט, מיץ לימון ודבש. בהדרגה לטאטא בכוס 1/3 של שמן ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
בקערה בינונית, לזרוק 2 כפות של ההלבשה עם פורל.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
10
מוסיפים את הסלק, הירוקים ואת ההלבשה הנותרת לפארו וזורקים בעדינות. מתבלים במלח ופלפל ומניחים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ירוקירוק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
פארו.פארו.
11
מעבירים את הסלט למגש, מפזרים את הטרוטה למעלה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל