סלט פורטבלו בגריל עם אגוזי לוז פסטו
סלט פורטבלו בגריל עם פסטו אגוזי לוז עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 608 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 62 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, חרדל דיז'ון, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו פטריות פורטבלו ממולאות עם ריקוטה, פסטו וחלומי בגריל, פורטבלו בגריל וכריך פלפל אדום קלוי עם פיסטוק פסטו, ו סלט סטייק פורטבלו בגריל עם אבוקדו, ליים ותירס בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הפטרוזיליה, אגוזי לוז, פרמזן ושום במעבד מזון ולעבד עד קצוץ גס. עם המנוע פועל, לאט מוסיפים את שמן הזית ואת התהליך עד בשילוב; להעביר לקערה ומתבלים עם מלח ופלפל.
מחממים גריל פחם או גז עד בינוני גבוה לצלייה ישירה ועקיפה.
מברשת את הפטריות משני הצדדים עם 1/4 של שמן זית כוס ועונה עם מלח ופלפל.
מניחים את הפטריות על תבנית אפייה וצולים עד מבושל דרך, כ 10 דקות על הגריל.
הסר לתבנית אפייה ואוהל רופף, שומר את הנוזל שהפטריות הוציאו.
מקציפים יחד את נוזל הפטריות השמורות, חומץ שרי, חרדל, שמן זית שנותר ומתבלים במלח ופלפל.
חותכים את הפטריות לפרוסות עבות 1/2 אינץ ' ומניחים בקערה גדולה עם ארוגולה, שומר, וקצת מלח ופלפל.
טפטוף חלק מהויניגרט בצדדים של הקערה ולזרוק את הסלט לשלב. כפית בריכה של פסטו בצד אחד של מגש גדול. תלוש את הסלט בצד השני, ומקשט הכל עם שברי שומר.
מניחים את הפטריות על מגש גדול, מניחים את השומר על הפטריות ומטפטף עם הפסטו. סדר את ארוגולה סביב המגש.