סלט פורטובלו ואספרגוס
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו פורטובלו וסלט אספרגוס. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 231 קלוריות. 13 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר טבעוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 22 דקות. אם יש לכם אספרגוס, עגבניות ענבים, פתיתי פטרוזיליה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 86%. ציון זה הוא סופר. נסו סלט פורטובלו ואספרגוס, ביצים אפויות עם פורטובלו (הואבוס קון פורטובלו), ו סלט צ'יפוטלה פורטובלו עבור מתכונים דומים.
הוראות
הסר גבעולים מפטריות פורטובלו.
מברישים פטריות, אספרגוס ועגבניות בשמן זית. צולים פטריות על אש בינונית עד שהם רכים, 4 עד 5 דקות לכל צד, הופכים מדי פעם.
חותכים פטריות לרצועות דקות; מניחים בקערה בינונית.
צולים אספרגוס על אש בינונית במשך 3 עד 4 דקות, הופכים מדי פעם.
חותכים אספרגוס לאורכי 2 אינץ'; מוסיפים לפטריות בקערה.
צולים עגבניות, חתוכות עם הצד כלפי מטה, על אש בינונית למשך 3 דקות.
מוסיפים לפטריות ואספרגוס וזורקים פנימה את הפסטה.
מזלפים מיץ לימון ושמן זית.
מפזרים תיבול, זורקים בעדינות לציפוי.
מערבבים את כל החומרים בקערה ומעבירים לכלי אטום. אחסן במקום קריר ויבש עד 6 חודשים.