Portobello בגריל וסלט אגס Bosc עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 10 . מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו חתיכות קטנות של חסה, מיץ לימון, גבינת פרמזן-רג'יאנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פאי אגס אוכמניות דו-פרצופי, פודינג אורז עם לבנדר ואגסים מגורדים, ו דגנים חינם אגס Bosc, תאנים טריים פיצה גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
1
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. מעיל כל פטריות עם 1 כף שמן זית טהור. מתבלים במלח ופלפל. גריל את הפטריות על אש בינונית נמוכה או במחבת גריל עד מאוד פריך וחרוך קלות בחוץ מבושל דרך, כ 10 דקות לכל צד.
מברישים את התערובת על זימי הפטריות. צולים את הפטריות במשך כ 5 דקות, או עד חם. פורסים את הפטריות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6
בקערה קטנה, להקציף את שמן זית כתית עם מיץ לימון ותימין. מתבלים במלח ופלפל. לזרוק את פלחי האגס עם 1 כף של ההלבשה. בקערת סלט גדולה, לזרוק את הרומיין עם ההלבשה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות