סלט פורטובלו ובוסק אגסים בגריל
Portobello בגריל וסלט אגס Bosc עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 10 . מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו חתיכות קטנות של חסה, מיץ לימון, גבינת פרמזן-רג'יאנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פאי אגס אוכמניות דו-פרצופי, פודינג אורז עם לבנדר ואגסים מגורדים, ו דגנים חינם אגס Bosc, תאנים טריים פיצה גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. מעיל כל פטריות עם 1 כף שמן זית טהור. מתבלים במלח ופלפל. גריל את הפטריות על אש בינונית נמוכה או במחבת גריל עד מאוד פריך וחרוך קלות בחוץ מבושל דרך, כ 10 דקות לכל צד.
מעבירים את הפטריות לתבנית אפייה גדולה, זימים למעלה.
בקערה קטנה, לשלב את חומץ בלסמי ושום.
מברישים את התערובת על זימי הפטריות. צולים את הפטריות במשך כ 5 דקות, או עד חם. פורסים את הפטריות בעובי 1/2 אינץ'.
בקערה קטנה, להקציף את שמן זית כתית עם מיץ לימון ותימין. מתבלים במלח ופלפל. לזרוק את פלחי האגס עם 1 כף של ההלבשה. בקערת סלט גדולה, לזרוק את הרומיין עם ההלבשה הנותרת.
מוסיפים את פלחי האגס ואת הפטריות וזורקים. למעלה עם שבבי הגבינה ומגישים.
הפוך קדימה: פטריות פורטבלו בגריל יכול לעמוד בטמפרטורת החדר עד 4 שעות.
הערות: אם אתה לא הבעלים של פורס גבינה, להשתמש מקלף ירקות מסתובב להב כדי להפוך את שבבי הגבינה.