קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט פורטובלו ובוסק אגסים בגריל

סלט פורטובלו ובוסק אגסים בגריל
Portobello בגריל וסלט אגס Bosc עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 10 . מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו חתיכות קטנות של חסה, מיץ לימון, גבינת פרמזן-רג'יאנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פאי אגס אוכמניות דו-פרצופי, פודינג אורז עם לבנדר ואגסים מגורדים, ו דגנים חינם אגס Bosc, תאנים טריים פיצה גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. מעיל כל פטריות עם 1 כף שמן זית טהור. מתבלים במלח ופלפל. גריל את הפטריות על אש בינונית נמוכה או במחבת גריל עד מאוד פריך וחרוך קלות בחוץ מבושל דרך, כ 10 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
מעבירים את הפטריות לתבנית אפייה גדולה, זימים למעלה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
בקערה קטנה, לשלב את חומץ בלסמי ושום.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מברישים את התערובת על זימי הפטריות. צולים את הפטריות במשך כ 5 דקות, או עד חם. פורסים את הפטריות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6
בקערה קטנה, להקציף את שמן זית כתית עם מיץ לימון ותימין. מתבלים במלח ופלפל. לזרוק את פלחי האגס עם 1 כף של ההלבשה. בקערת סלט גדולה, לזרוק את הרומיין עם ההלבשה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
מוסיפים את פלחי האגס ואת הפטריות וזורקים. למעלה עם שבבי הגבינה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
8
הפוך קדימה: פטריות פורטבלו בגריל יכול לעמוד בטמפרטורת החדר עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
9
הערות: אם אתה לא הבעלים של פורס גבינה, להשתמש מקלף ירקות מסתובב להב כדי להפוך את שבבי הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף