סלט פטריות השני
סלט פטריות השני יכול להיות רק ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו ופרימל מתכון שחיפשת. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 76 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכלמתכונים דורשים סלרי, גבינה שוויצרית, חומץ יין אדום וחרדל. 10 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -10 דקות. עם כפית ציון 81%, המנה הזו מרהיבה. מתכונים דומים: לביבות פטריות פורצ'יני עם סלט פטריות ו "קרם"עירית, פטריות ופודו-טיגון פטריות / פטריות קלות, ו סלט פטריות.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים יחד את השמן, החומץ והחרדל.
מוסיפים פטריות, סלרי, פטרוזיליה, גבינה ובצל וזורקים עד לציפוי אחיד. מקררים לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
סלט בתפריט? נסה להתאים עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. אתה יכול לנסות את טנוטה די נוזולה לה ברוניצ ' ה שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-12 דולר לבקבוק.
![טנוטה די נוזול לה ברוניש שרדונה]()
טנוטה די נוזול לה ברוניש שרדונה
נוזולה לה ברוניצ ' ה הוא ביטוי אלגנטי וייחודי לזן שרדונה, עם זר נקי וריחני של פירות לבנים וטרופיים המקוזזים בניואנסים קלים של טוסט. על החיך, הוא מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגשת על ידי חומציות טריים ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כללי של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, שמסתיים בנימה טעימה עדינה.