סלט פילה בקר
צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן ? סלט פילה בקר יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מנה ל-4 מנות . מנה אחת מהמנה מכילה כ -30 גרם חלבון , 8 גרם שומן , ובסך הכל 242 קלוריות . גשו לחנות וקנו חזרת, סטייק פילה בקר, סוכר ועוד מספר מצרכים להכנה היום. מתכון זה אהוב על ידי חובבי אוכל וטבח אחד. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך 40 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון מעולה של 86% . נסו את סלט פילה בקר וולינגטון , סלט בקר ברוטב פטריות אלואט קרמי , וסטייקים של פילה בקר עם פטריות צרובות ויניגרט יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, טורפים את המיונז, החרדל, החלב, החומץ, חזרת, הסוכר, 1/8 כפית מלח ו-1/8 כפית פלפל. מכסים ומכניסים למקרר.
בסיר גדול, הביאו לרתיחה 1/2 אינץ' מים.
מוסיפים אספרגוס; מכסים ומבשלים במשך 3 דקות.
סננו והניחו מיד את האספרגוס במי קרח.
סננו ומייבשו בטפיחות קלות. כסו וקיררו.
למרוח סטייקים עם שום; לזרוק שום.
פזרו מעל את שארית המלח והפלפל. בעזרת מלקחיים ארוכות, הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול וצפו קלות את רשת הגריל.
צלו סטייקים, מכוסים, על אש בינונית או צלו אותם במרחק של 10 ס"מ מהאש במשך 6-8 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע למידת העשייה הרצויה (לבשר מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; מדיום, 160°; עשוי היטב, 170°).
על ארבע צלחות הגשה, סדרו את הירקות, העגבניות והאספרגוס. פרסו דק את הבשר; הניחו מעל הסלט.