סלט פירות ים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 305 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו קלמרי, גבעולים פנימיים סלרי, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו קוקוס קארי-מרק פירות ים (Rassa פירות ים), סלט פירות ים, ו סלט פירות ים (מתכונים דומים).
מוסיפים את חצאי הלימון ושום, ואז מטביעים מסננת חסינת חום גדולה במים. משרים את הבצל האדום במי קרח בזמן שאתה מבשל את פירות הים. ממלאים קערה גדולה עם מי קרח; להפריש.
מוסיפים את השרימפס למסננת במים הרותחים ומבשלים עד ורוד, כ 2 דקות; בזהירות להסיר את המסננת ולהוסיף את השרימפס לקערה הגדולה של מי קרח. להחזיר את המים לרתיחה, להחזיר את המסננת לסיר, ולאחר מכן להוסיף את הצדפות ומבשלים עד מבושל, על 2 דקות; להסיר את המסננת ולהוסיף את הצדפות למי הקרח. חזור עם קלמרי, בישול עד שהם פשוט להפוך אטום, על 2 דקות. חזור עם המולים, מכסה את הסיר; לבשל עד הפגזים לפתוח, על 5 דקות.