סלט פירות יער אגס אגוזים
סלט פירות יער אגס אגוזים דורש על 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 618 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם אגוזי מלך, חרדל דיז'ון, חומץ יין פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,המבורגרים פורטבלו גבינה כחולה כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה די גרוע. נסו סלט אגס ואגוזים עם ויניגרט בירה חיטה, סלק, אגוז, וסלט ברי חיטה עם כוסברה סיד Vinaigr, ו סלט אגס ואגוזים עם ויניגרט אגס (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מים ופירות יער חיטה לרתיחה בסיר. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד גרגרי חיטה הם במכרז, 45 דקות עד 1 שעה.
מסננים כל עודפי מים וקריר.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מורחים אגוזי מלך על תבנית אפייה.
אופים אגוזי מלך בתנור שחומם מראש עד קלוי וריחני, 5 עד 10 דקות.
שמן קנולה להקציף, חומץ יין פטל, שימורי פטל, חרדל, אורגנו ופלפל שחור יחד בקערה עד ויניגרט הוא חלק. מידה 1/2 כוס ויניגרט ולאחסן ויניגרט שנותר במיכל אטום במקרר לשימוש נוסף.
מערבבים פירות יער חיטה, אגוזי מלך, אגס, גבינת גורגונזולה, חמוציות ובצל ירוק בקערה גדולה.
טפטוף 1/2 כוס ויניגרט על תערובת גרגרי חיטה; לזרוק מעיל. מקררים לטעמים כדי למזג, כ -30 דקות.