אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים ללא מוצרי חלב לאוסף שלכם, סלט פירות ספגטי עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מתכון זה מספיק ל-14 מנות. למנה זו יש 207 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. תמורת 67 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם ממתכון זה. מתכון זה מטעם הבית דורש תפוחים חמצמצים, ביצים, מיץ לימון ומלח. מההכנה ועד להצלחת, מתכון זה אורך בערך 20 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 32% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: פאלודה פירות - איך להכין פירות מעורבים - זני פאלודה , מדליוני עוף וסלט פירות , וסלט פירות צ'ובאני קציר .
הוראות
1
בסיר, ערבבו סוכר, ביצים, מיץ לימון ומלח; בשלו וערבבו על אש בינונית עד שהטמפרטורה מגיעה ל-160 מעלות והתערובת מסמיכה, כ-4 דקות. קררו לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן; מסננים ושטופים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מניחים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
סננו את האננס, ושימרו את המיץ.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
5
יוצקים את המיץ על הספגטי; מוסיפים את התפוחים. מערבבים בעדינות; מסננים. מוסיפים את תערובת הביצים והאננס. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.