אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים ללא מוצרי חלב לאוסף שלכם, סלט פירות ספגטי עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מתכון זה מספיק ל-14 מנות. למנה זו יש 207 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. תמורת 67 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם ממתכון זה. מתכון זה מטעם הבית דורש תפוחים חמצמצים, ביצים, מיץ לימון ומלח. מההכנה ועד להצלחת, מתכון זה אורך בערך 20 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 32% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: פאלודה פירות - איך להכין פירות מעורבים - זני פאלודה , מדליוני עוף וסלט פירות , וסלט פירות צ'ובאני קציר .
הוראות
1
בסיר, ערבבו סוכר, ביצים, מיץ לימון ומלח; בשלו וערבבו על אש בינונית עד שהטמפרטורה מגיעה ל-160 מעלות והתערובת מסמיכה, כ-4 דקות. קררו לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
תערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן; מסננים ושטופים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
3
מניחים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
4
סננו את האננס, ושימרו את המיץ.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1 כף סוכר אדום גס
5
יוצקים את המיץ על הספגטי; מוסיפים את התפוחים. מערבבים בעדינות; מסננים. מוסיפים את תערובת הביצים והאננס. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.