סלט פירות צהוב עם סירופ ג'ינג'ר-טימין
סלט פירות צהוב עם סירופ ג'ינג'ר-טימין עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 179 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם יש לך סוכר superfine, זנגביל עבה, שזיף זהב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו סלט פירות טרופיים עם סירופ ג'ינג'ר, סלט פירות טרי עם לימון-סירופ ג'ינג'ר, ו סלט פירות מורכב עם סירופ ג'ינג'ר ליים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר כבד, להביא את הסוכר, מים, זנגביל וקורנית לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 10 דקות. מסננים 1/2 כוס הסירופ לתוך קערה ולתת מגניב.
מרתיחים את הסירופ שנותר על חום גבוה עד שהוא מגיע 230 על מדחום ממתקים, על 5 דקות. זרוק את הג ' ינג ' ר ואת הקורנית.
בקערה, לנצח את החלבונים ביצה במהירות בינונית עד פסגות רכות טופס. במהירות גבוהה, לאט לאט לנצח את הסירופ החם.
מוסיפים את הוניל ומכים עד שהקצפת נוקשה, מבריק ובטמפרטורת החדר.
קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף. להתאים שקית מאפה עם קצה עגול 5/16 אינץ ' (#3).
הוסף שליש של מרנג בכל פעם צינור אותו על גיליונות אפייה מוכן ב 5 אינץ 'ארוך ישר או מעט משורבט שורות על 1/2 אינץ' זה מזה.
אופים את המרנג במשך כ 1 1/2 שעות, או עד יבש למגע. לכבות את התנור ולהשאיר את מרנג במשך 1 שעה; הם צריכים להיות פריכים ויבשים לחלוטין.
בואו להתקרר על סדיני האפייה.
מקפלים את הפרי לסירופ שמורות.
בואו לעמוד במשך 20 דקות. כף לתוך קערות ומגישים עם מרנג.