קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

סלט פירות צהוב עם סירופ ג'ינג'ר-טימין

סלט פירות צהוב עם סירופ ג'ינג'ר-טימין
סלט פירות צהוב עם סירופ ג'ינג'ר-טימין עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 179 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם יש לך סוכר superfine, זנגביל עבה, שזיף זהב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו סלט פירות טרופיים עם סירופ ג'ינג'ר, סלט פירות טרי עם לימון-סירופ ג'ינג'ר, ו סלט פירות מורכב עם סירופ ג'ינג'ר ליים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 22
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
בסיר כבד, להביא את הסוכר, מים, זנגביל וקורנית לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 10 דקות. מסננים 1/2 כוס הסירופ לתוך קערה ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מרתיחים את הסירופ שנותר על חום גבוה עד שהוא מגיע 230 על מדחום ממתקים, על 5 דקות. זרוק את הג ' ינג ' ר ואת הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
4
בקערה, לנצח את החלבונים ביצה במהירות בינונית עד פסגות רכות טופס. במהירות גבוהה, לאט לאט לנצח את הסירופ החם.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מוסיפים את הוניל ומכים עד שהקצפת נוקשה, מבריק ובטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6
קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף. להתאים שקית מאפה עם קצה עגול 5/16 אינץ ' (#3).
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
הוסף שליש של מרנג בכל פעם צינור אותו על גיליונות אפייה מוכן ב 5 אינץ 'ארוך ישר או מעט משורבט שורות על 1/2 אינץ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
אופים את המרנג במשך כ 1 1/2 שעות, או עד יבש למגע. לכבות את התנור ולהשאיר את מרנג במשך 1 שעה; הם צריכים להיות פריכים ויבשים לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
9
בואו להתקרר על סדיני האפייה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
10
מקפלים את הפרי לסירופ שמורות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
11
בואו לעמוד במשך 20 דקות. כף לתוך קערות ומגישים עם מרנג.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)