קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות15
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט פנזנלה דרומי בגריל

סלט פנזנלה דרומי בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט פנצנלה דרומי בגריל. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 504 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, פלפל טחון, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. וזה טוב. נסו סלט פנזנלה בגריל, סלט פנזנלה בגריל, ו סלט פנזנלה בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. משמנים קלות 9 על 9 אינץ תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
הכן את תערובות לחם תירס על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
לחם תירסלחם תירס
3
יוצקים את הבלילה המשולבת למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
אופים על פי הכיוונים על הקופסה או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי. הפוך את לחם התירס על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
לחם תירסלחם תירס
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
תנורתנור
5
חותכים את לחם התירס לקוביות 1/2 אינץ ' ומסדרים אותם בשכבה אחת על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
לחם תירסלחם תירס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
טפטוף עם חמאה מומסת, משליך בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
7
אופים, ערבוב כל 10 דקות, עד לחם התירס הוא קלוי, על 20 עד 25 דקות. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
לחם תירסלחם תירס
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מחממים את הגריל לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
9
מערבבים את הבצל, הפלפלים, הסקווש והקישואים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קישואיםקישואים
פלפליםפלפלים
סקוושסקווש
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מוסיפים את שמן הזית וזורקים בעדינות למעיל. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מסדרים את פרוסות הבצל על הגריל שחומם מראש, מכסים עם מכסה הגריל ומבשלים 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
11
הסר את הבצל מן הגריל, לקצוץ ולהניח בצד. מסדרים את הפלפל על הגריל, מכסים עם מכסה הגריל, ומבשלים 8 דקות לכל צד. קוצצים את הפלפלים, ומניחים בצד. מסדרים את הדלעת ואת קישואים על הגריל, מכסים עם מכסה הגריל, ומבשלים 2 דקות לכל צד. קוצצים את הדלעת, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קישואיםקישואים
פלפליםפלפלים
בצלבצל
פלפלפלפל
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
12
בקערה גדולה, לשלב את כל הירקות הקצוצים, עגבניות, ריבועי לחם תירס,
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
לחם תירסלחם תירס
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
מוסיף את ויניגרט לימון ולזרוק בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
לימוןלימון
14
מקשטים עם עלי פטרוזיליה טריים קצוצים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה טרייהפטרוזיליה טרייה
15
בקערה קטנה, להקציף יחד מיץ לימון, פטרוזיליה, חרדל, מיונז, פלפל, ומלח. בהדרגה לטאטא בשמן עד בשילוב. כיסוי וצינה עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
מיונזמיונז
חרדלחרדל
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפלפלפל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה

מרכיבים

42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסנקניקיית ג'ימי דין (אחת חמה, אחת רגילה)נקניקיית ג'ימי דין (אחת חמה, אחת רגילה)340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילות תערובת לחם תירס חלבחבילות תערובת לחם תירס חלב11 כף אורגנו מיובשחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון1השארפטרוזיליה טרייה קצוצה, לקישוטפטרוזיליה טרייה קצוצה, לקישוט22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעלי פטרוזיליה טריים קצוציםעלי פטרוזיליה טריים קצוצים1פלפל ירוק, לחתוך טריזים, זרעים וממברנות הוסרופלפל ירוק, לחתוך טריזים, זרעים וממברנות הוסרו1אוראו ממולאים כפולים2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמיץ לימון טרימיץ לימון טרי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1פלפל אדום, לחתוך טריזים, זרעים וממברנות הוסרופלפל אדום, לחתוך טריזים, זרעים וממברנות הוסרו1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות6שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור סדוק טרימלח ופלפל שחור סדוק טרי1כף. חומץ ביין אדוםבצל מתוק, לחתוך לטבעות בעובי 1/2 אינץבצל מתוק, לחתוך לטבעות בעובי 1/2 אינץ3largesעגבניות, זרע וקוביותעגבניות, זרע וקוביות1פלפל צהוב, לחתוך טריזים, זרעים וממברנות הוסרופלפל צהוב, לחתוך טריזים, זרעים וממברנות הוסרו2סקווש צהוב, לחתוך לפרוסות בעובי 1 אינץסקווש צהוב, לחתוך לפרוסות בעובי 1 אינץ1קישואים, לחתוך לפרוסות בעובי 1 אינץקישואים, לחתוך לפרוסות בעובי 1 אינץ

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Barone Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 85 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.