קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות9
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פנזנלה עם בייקון, עגבניות ובזיליקום

סלט פנזנלה עם בייקון, עגבניות ובזיליקום
סלט פנזנלה עם בייקון, עגבניות, בזיליקום הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 236 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם עגבניות, בזיליקום, חסה קרועה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עגבניות Panzanella עם שרימפס ובזיליקום, Panzanella עגבניות טוסט עם צלפים פריכים ועלי בזיליקום, ו פורל מטוגן בקמח תירס עם עגבניות, סורל ובזיליקום פנזנלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה; מערבבים עם מקציף.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מוסיפים עגבניות, בצל, בזיליקום ובייקון; לזרוק היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
בייקוןבייקון
באזיל!באזיל!
בצלבצל
4
מסדרים קוביות לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה; לחם מעייל קל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
קוביות לחםקוביות לחם
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד קלוי; מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הוסף לחם וחסה לתערובת עגבניות; לזרוק בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חסהחסה
עגבנייהעגבנייה
לחםלחם
7
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון