סלט פסטה Tex-Mex
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל סלט פסטה Tex-Mex. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 549 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. . אם יש לך תערובת תיבול טאקו, רוטב חווה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. , שהוא מוצק. נסו סלט פסטה Tex-Mex שמנת, סלט פסטה Tex Mex: טעם דרום מערב שמנת, ו סלט עוף קצוץ Tex-Mex (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים; יוצקים בשמן זית ומלח. מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. מערבבים את fusilli, ולחזור לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 9 דקות.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים בבשר טחון. מבשלים ומערבבים עד שהבשר מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד.
לנקז ולהשליך כל גריז עודף.
מערבבים בתערובת תיבול טאקו, להסיר מהחום, וקריר לחלוטין.
מערבבים סלסה, רוטב ראנץ', פלפלים, בצל ירוק, חלפיניו וזיתים שחורים בקערה בינונית. השליכו יחד את הפסטה המבושלת, תערובת בקר מקורר, גבינת צ ' דר ותערובת רוטב בקערה גדולה. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.