סלט פסטה איטלקי II
סלט פסטה איטלקי II עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 860 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 61 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . גשו לסופר וקנו בצל ירוק, גבינת מוצרלה, פסטה rotini / corkscrew, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: סלט פסטה איטלקי, סלט פסטה איטלקי, ו סלט פסטה איטלקי.
הוראות
בסיר גדול של מים רותחים מומלחים, לבשל פסטה עד אל דנטה, לשטוף מתחת למים קרים ולנקז.
מניחים ביצים בסיר ומכסים במים קרים. מביאים מים לרתיחה; מכסים, מסירים מהחום, ונותנים לביצים לעמוד במים חמים במשך 10 עד 12 דקות.
הסר מים חמים, מגניב, לקלף וקוצצים.
בקערה גדולה, לשלב את הפסטה, ביצים, גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, פלפל, בצל ירוק ופטרוזיליה.
הכן את הרוטב על ידי ערבוב יחד את המיונז, חומץ, תיבול איטלקי ופלפל.
יוצקים רוטב על תערובת פסטה לזרוק היטב מעיל. מקררים עד שמצוננים ומגישים.