קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות14
ציון בריאות11
סוגי מאכליםסלט
אירועיםקיץ
מגזין

סלט פסטה גספצ'ו

סלט פסטה גספצ'ו
סלט פסטה Gazpacho הוא טבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 14 מנות. עם 175 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לך מיץ ליים, מלח, מלפפון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: סלט פסטה Gazpacho גן, Gazpacho עם מיין לובסטר: Gazpacho con Bogavante, ו סלט Gazpacho.

הוראות

1
לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות. לשטוף עם מים קרים; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
בקערה גדולה, מערבבים פסטה וכל שאר מרכיבי הסלט.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בקערה קטנה, מערבבים את כל המרכיבים ויניגרט עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים על סלט; לזרוק לערבב.