סלט פסטה ושרימפס
זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם מיונז, אבקת קארי, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 32%, וזה לא כל כך מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט שרימפס ופסטה, סלט פסטה שרימפס, ו סלט פסטה שרימפס.
הוראות
מסננים אננס, שומרים 3/4 כוס מיץ; הניחו אננס בצד. בסיר קטן שלבו את עמילן התירס, אבקת הקארי, המלח, הפלפל ומיץ האננס השמור לתערובת אחידה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך דקה 1 או עד מעובה.
מסירים מהאש; מצננים לטמפרטורת החדר. מערבבים מיונז ושמנת חמוצה.
בקערה גדולה שלבו את השרימפס, הפסטה, ערמוני המים, הפלפל האדום והאננס השמור.
מוסיפים רוטב וזורקים למעיל. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. כרם ביולייה קרנרוס שרדונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![ביוליו ויניארד קרנרוס שרדונה]()
ביוליו ויניארד קרנרוס שרדונה
בסדר צהוב - ירוק זהב צבע. הפרי המפואר והקדמי מתבטא מאוד בניחוחות עשירים, דבש אגסים ותמצית וניל, עם גוונים של עשבי תיבול טריים ומרציפן. טעמים מלאים מאוד ושופעים חושפים משולבים, בדרך כלל קרנרוס, תפוח בשל ופירות אפרסקים בשילוב עם אלמנטים וניל-קינמון חריפים של אלון. הסיום הוא קרמי, עגול, וטעים, לא "צ ' רי" ולא שרף, האלון מאוזן היטב את הפרי החזק. זהו יין בעל מרקם מפואר, תמצית גבוהה; נייר כסף נהדר למנות דגים עשירות, עוף מלוח או צלי עגל.