סלט פסטה טורקיה צונן
המתכון לסלט פסטה הודו צונן ניתן להכין תוך כ-45 דקות . בבמנה עיקרית זו יש 254 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -9 גרם שומן למנה. מתאים ל-16 ומחירו 79 סנט למנה מנות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. גשו לסופר וקנו נתחי אננס, חומץ ביין אדום, סלרי ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 48% . מתכונים דומים: מרק אבוקדו ומלפפון צונן עם סלסת סרטנים וצדפות , מרק אבוקדו מלפפון צונן עם גבינת עיזים טרייה , ומרק שומר צונן עם גרידת תפוזים .
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה.
מסננים את הפסטה ושוטפים במים קרים.
מסננים את האננס, שומרים 1 כוס מיץ; להניח את האננס בצד. לרוטב, בקערה קטנה, טורפים את החומץ, מיץ הלימון, חרדל הדבש, השמן, מלח השום ומיץ האננס השמור; לְהַפְרִישׁ.
בקערה גדולה מערבבים את הפסטה, הודו, הברוקולי, הסלרי, הבצל, הפלפל והאננס.
לטפטף רוטב; לזרוק למעיל. מכסים ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות. ממש לפני ההגשה מערבבים פנימה גבינה.