המתכון לסלט פסטה הודו צונן ניתן להכין תוך כ-45 דקות . בבמנה עיקרית זו יש 254 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -9 גרם שומן למנה. מתאים ל-16 ומחירו 79 סנט למנה מנות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. גשו לסופר וקנו נתחי אננס, חומץ ביין אדום, סלרי ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 48% . מתכונים דומים: מרק אבוקדו ומלפפון צונן עם סלסת סרטנים וצדפות , מרק אבוקדו מלפפון צונן עם גבינת עיזים טרייה , ומרק שומר צונן עם גרידת תפוזים .
הוראות
1
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2
מסננים את הפסטה ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
3
מסננים את האננס, שומרים 1 כוס מיץ; להניח את האננס בצד. לרוטב, בקערה קטנה, טורפים את החומץ, מיץ הלימון, חרדל הדבש, השמן, מלח השום ומיץ האננס השמור; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
חרדל דבש
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כף סוכר אדום גס
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות