סלט פסטה סלמון
אם יש לך בערך 25 דקות לבלות במטבח, סלט פסטה סלמון מחושל עשוי להיות מצוין פסקטריאן מתכון לנסות. למנה העיקרית הזו יש 777 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 58 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לכם פלפל חריף, פלפל חריף, שמנת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 77%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט סלמון מחורץ, סלט סלמון מחורץ, ו סלט סלמון מעושן עם רוטב שעועית.
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. בינתיים, בקערה גדולה, לשלב את ששת המרכיבים הבאים.
מסננים ושוטפים פסטה במים קרים; מוסיפים לתערובת שמנת חמוצה. מערבבים פנימה סלמון. מכסים ומקררים.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום קליל ודל טאנין כמו פינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-39 דולר לבקבוק.
![בונה ויסטה שאטו בונה ויסטה פינו נואר]()
בונה ויסטה שאטו בונה ויסטה פינו נואר
פינו נואר עשיר זה נפתח בניחוחות פרי אדומים המודגשים על ידי דומדמניות וגרידת תפוז. טעמי פטל ודובדבן ממשיכים לחיך ומשלימים אותם תווים של שוקולד מריר ואוכמניות. מראה חומציות בהירה ומשקל גוף בינוני, הגימור ארוך ומתמשך.