סלט פסטה עם אספרגוס ופקורינו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט פסטה עם אספרגוס פקורינו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 642 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צנוברים, קליפת לימון, זיתים kalamatan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון כקינוח. נסו סלט אספרגוס ופקורינו, אספרגוס, פקורינו וסלט בצל אדום, ו סלט אספרגוס עם פקורינו רומנו ובצל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה; להפריש.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; להוסיף אספרגוס במהלך 3 הדקות האחרונות של פסטה בישול.
מסננים פסטה ואספרגוס, ומוסיפים לרוטב, משליכים למעיל. כיסוי וצינה.
מערבבים עגבניות ומרכיבים הנותרים, זורק בעדינות לשלב.